Kültür Yolu Şu anda açık

İstiklal Sanat Galerisi

(0 Yorum)
4
Görüntülenme - 234 Yorum Yap

Hakkımızda

Beyoğlu’nun yeni kültür sanat mekanı “Beyoğlu Belediyesi İstiklal Sanat Galerisi” İstiklal Caddesi’nde açılıyor. Açılışa özel düzenlenecek “Şifa Veren Sanat-Ebru” Sergisi’nde, Türk ve Rus sanatın farklı boyutlarıyla sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Kültür sanatın kalbi Beyoğlu yeni sanat galerisine kavuşuyor. Beyoğlu Belediyesi İstiklal Sanat Galerisi, şehrin merkezinde, İstiklal Caddesinde açılıyor. Beyoğlu Kültür Yolu’nun önemli bir sanat durağı olacak olan galeri, yerel ve uluslar arası sergiler ile kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak. 27 Ekim Çarşamba günü açılışı gerçekleştirilecek olan sanat galerisi, açılışa özel düzenlenecek “Şifa Veren Sanat-Ebru” Sergisi ile sanatseverleri ağırlayacak. Türkiye’den Ebru Sanatçısı Hikmet Barutçugil ve Rusya coğrafyasından 5 sanatçının eserleri aynı sergide sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

ÜLKELER ARASI SANAT VE KÜLTÜR KÖPRÜSÜ
Beyoğlu Belediyesi İstiklal Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek sergide, Türkiye’nin öz sanatı ebrunun, çağdaş ve uluslararası yorumlarını izlemek mümkün olacak. Sergi, aynı zamanda iki dost ülke sanatını birleştirerek, farklı boyutlarını sanatseverler ile buluşturmayı hedefliyor. Gelecek nesiller için ilham kaynağı olacak ebru eserler “Şifa Veren Sanat ‘Ebru” sergisi ile Ocak ayı sonuna kadar ziyaret edilebilecek.

Beyoğlu Belediyesi İstiklal Sanat Galerisi İstanbul’un Kalbinde, İstiklal Caddesinde Açılıyor

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 06:00 - 22:00
  • Salı 06:00 - 22:00
  • Çarşamba 06:00 - 22:00
  • Perşembe 06:00 - 22:00
  • Cuma 06:00 - 22:00
  • Cumartesi 06:00 - 22:00
  • Pazar 06:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN