Hakkımızda

Bunlar ve daha pekçok unsur sanatın varlığı için çalışıyor. Sanat adına herkes; modern ya da klasik, bir şekilde bir yerinden sanatı ve sanat ortamını zenginleştirmek adına elinden geleni yapıyor. Ya da yapıyor mu ?

Peki ama sanatın sınırları…. Sınırları var mıdır ya da olmalı mıdır ?

Art and Life, sanatın her alanına aynı değginlik ile yaklaşan, sanatın ve sanatçının hak ettiği değere erişmesi için efor harcayan, toplumun her kesimine ulaşmayı, sanatı tanıtmayı hedefleyen, tüm sanatların ortak ortamına, doğru ve güvenilir değerleri yerleştirmeyi hedefleyerek; menajerlik, sergi organizasyonları, bütüncül sanatsal proje üretimi ile tuvalden duvara, resimden enstalasyona, seramikten heykele, müzikten dansa, kareografiden pandomime, hem geçmişten hem günümüzden sanatsal kombinasyonları eklektik bir biçimde bir araya getirerek sanat dünyasına bir çok farklı pencereden bakmaktadır.

Kurum ve kuruluşlara, sanatsal yatırım projeleri projelendirilmesi dahilinde kavram, mekan, sanatçı seçimi, değerlendirilmesi, zamanlama ve yeni hedefler belirlenmesi konusunda danışmanlık ve uygulama hizmeti veren, toplumsal hayatın gelişimiyle sanatın gelişiminin paralel gerçekleşeceğinin bilincinde, sosyal sorumluluklarını unutmadan, amatör ruhun heyecanını profosyonel bir oluşumla bütünleyerek, sanat– toplum arasındaki bağı güçlendirmek için çalışan Art&Life, hedeflerine ulaşabilmek adına tüm fonksiyonları bünyesinde barındırarak bir çok konuda sanatçı ve sanatseverlere hizmet etmeyi amaçlamaktadır.

Sanat dünyasına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen ve bu değerlerin bilinciyle 1997 yılında AtölyeMozaik olarak çıktığı yola, 2005 yılında yeni ve yenilikçi bir yapılanma ile Art and Life olarak devam ederken, sanatın insan yaşamının içinde etkin şekilde yer alması gerektiğine inanan bir yapı ile uzun soluklu projeleri, yenilikçi ve dinamik hedefleriyle yurt içi ve yurt dışındaki sanat dünyasında sanata hizmet etme idealiyle varlığını sürdürmektedir.

Sanat yolculuğunda sizlerle birlikte ilerlemek ve yeni hedeflere ulaşmak ümidiyle ...

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN