Kültür Yolu Şu anda kapalı

Akademi Beyoğlu

(0 Yorum)
4
Görüntülenme - 632 Yorum Yap

Hakkımızda

Beyoğlu Belediyesi’nin çok yönlü eğitim merkezi olarak tasarladığı Akademi Beyoğlu bünyesinde hizmet veren Akademi Kafe, gençlerin yeni adresi oldu. Akademi Beyoğlu yılda 10 bin gence hizmet  vermeyi  hedefliyor.

Beyoğlu Belediyesi tarafından gençlere hizmet verecek bir eğitim platformu olarak tasarlanan Akademi Beyoğlu, açılışının üzerinden kısa bir süre geçmesine karşın yoğun ilgi ile karşılandı. Teknoloji ağırlıklı kurs imkanlarından çok sayıda genç yararlanırken, akademi bünyesinde bulunan Akademi Kafe de gençlerin yeni buluşma adresi oldu.

Teknoloji derslerinden görsel ve sahne sanatlarına, yabancı dil eğitimlerinden üniversite hazırlık kurslarına kadar bir çok branşta eğitimlerin verildiği Akademi Beyoğlu, kendini geliştirmek isteyen gençlerin buluşma mekanı oldu.

Yazılımdan klasik sanatlara, müzikten yabancı dil ve üniversite hazırlık kurslarına kadar birçok alanda gençlere yönelik eğitimlerin sunulduğu Akademi Beyoğlu; söyleşi, panel gibi kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Yanı sıra bir teknoloji merkezi hüviyetinde, yazılım başta olmak üzere teknoloji alanında çok yönlü uygulama ve kurslar da gençlerin hizmetine sunuluyor.

AKADEMİ’DE KAFE HİZMETİ

Beyoğlu’nun merkezinde, İstiklal Caddesi üzerinde hizmete açılan Akademi Beyoğlu, 2 bin 300 metrekare (8 kat) alanda kurulu. Yıllık 10 bin öğrencinin istifade edeceği merkezde, derslikler, uygulama laboratuvarları, atölyeler ve çok amaçlı salon bulunuyor. Günümüzde şehirlerden beklenen en önemli unsurlardan birisi de sosyal ve kültürel hayat. Akademi Beyoğlu bu unsurları karşılayacak nitelikte dizayn edildi. Söyleşi, panel ve toplantı gibi kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan merkezde ayrıca gençlerin nezih bir ortamda kahvelerini yudumlarken kitaplarını okuyabilecekleri Akademi Kafe bulunuyor.

Akademi’nin giriş katında yer alan Akademi Kafe, bir buluşma mekanı olarak tasarlanmış. Yeme içme hizmetlerinin uygun fiyatla konuklarına sunulduğu ortam, canlı bir sosyalleşme imkanı yaratması açısından önemli bir hizmeti beraberinde getiriyor. Açılışı geçen ay yapılan mekan gençlerin yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Güleryüzlü hizmet, kaliteli ürün ve konforlu kafe konsepti ile buluşmanın yeni  adreslerinden biri olarak öne çıkıyor.

TÜRKİYE İÇİN ÖRNEK PROJE

Açılışına AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr Numan Kurtulmuş’un da katıldığı Akademi Beyoğlu’nun gençlere yönelik önemli bir hizmet sunacağını dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “İnsanların okul merkezli, eğitim merkezli, üretim merkezli, en önemlisi de bilgiye dayalı değil de tecrübeye dayalı eğitimin istendiği yeni trendlerden bahsediyoruz. Liseye gidiliyor, üniversiteye gidiliyor ama hayatın içerisinde günümüzü anlamlandıracak trend eğitimlere ihtiyacımızın olduğu aşikar. İşte Akademi Beyoğlu bu boşluğu doldurmak için var. Akademi Beyoğlu’nun en önemli ayaklarından birisi teknoloji konusunda sunduğu fırsatlar ve imkanlardır. Teknoloji bizim için çok önemli. Yazılım teknolojisinin ön planda olduğu bir misyonu yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 06:00 - 22:00
  • Salı 06:00 - 22:00
  • Çarşamba 06:00 - 22:00
  • Perşembe 06:00 - 22:00
  • Cuma 06:00 - 22:00
  • Cumartesi 06:00 - 22:00
  • Pazar 06:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN