• ANASAYFA
  • ARA-BUL
  • ETKİNLİKLER
  • FIRSATLAR
  • İLANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
  • GALERİLER
  • BELEDİYEM
  • Oturum Aç

Kategoriler :

  • Beyoğlu Yaşam
  • Gezi
  • Yeme-İçme
  • Sanat
  • Belediye'den
  • Neler Yapılıyor?
  • İhale Duyuruları

Haberlerde Ara :

Popüler Haberler :

  • Akademi Beyoğlu Kasımpaşa'da Python Eğitimi Başlıyor 12-01-2023 11:48
  • O Bizim Gururumuz: Ayşegül Pehlivanlar 09-12-2022 14:49
  • Türkiye'de şehiriçi ilk "Uydu Kuluçka Merkezi" açılıyor 09-12-2022 10:32
  • Müziğin notaları Akademi Beyoğlu Aynalıçeşme'den Yükseliyor 08-12-2022 09:58
  • Açık Veri Beyoğlu - Aradığın Tüm Veriler Burada 01-12-2022 14:48

Beyoğlu’nda “Mutlu Aile Mutlu Gelecek” Seminerleri Başladı

Beyoğlu Belediyesi tarafından, ailede yaşanan ve yaşaması muhtemel iletişimsel sorunların çözümü noktasında vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen “Mutlu Aile Mutlu Gelecek” seminerleri başladı.
  • 26-11-2019 14:33
  • 94
  • Belediye'den

Beyoğlu’nda vatandaşları, toplumun temel taşı olan ailenin yaşadığı ve yaşaması muhtemel iletişimsel sorunların çözümü noktasında bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen “Mutlu Aile Mutlu Gelecek” seminerleri başladı. Beyoğlu Belediyesi Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edilen seminerlerin ilki Piripaşa Semt Konağında gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören seminerlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile Eğitim Programı Formatörü, Psikolog Şengül Yiğit katılımcılara, ‘Ailede Duygusal Zeka’ konulu sunum gerçekleştirdi. Seminere Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da katıldı.

BEYOĞLU’MUZUN BİRLİĞİNE VE BERABERLİĞİNE KATKI SUNACAK

Seminerde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, medeniyetimizin bir sohbet medeniyeti olduğunu belirterek “Bu sohbet medeniyeti, bu merhamet medeniyeti bin yıldır bu topraklarda insanlığa hep umut oldu. Beyoğlu’muzda İstanbul’un fethine şahit olmuş bir yer olan Piripaşada değerli hocamızla birlikte ilk seminerimizi gerçekleştiriyoruz. Sağlıklı bir aile yapısı sağlıklı bir toplum demektir. Bu bilinçle düzenlediğimiz bu seminerler, bu sohbetler Beyoğlu’nda bolluğuyla bereketiyle ramazan ayının sonuna kadar devam edecek. Bizlere, Beyoğlu’muzun birliğine beraberliğine katkı sunacak. Sizlerden istirhamım burada öğrendiklerinizi çevrenizdekilerle paylaşmak. Çünkü bir eğitimin kalıcı olması için en önemli şey paylaşmaktır.” dedi.

SEMİNERLER BEŞ AY BOYUNCA DEVAM EDECEK

Beyoğlu Belediyesi Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Semt Konaklarında yaklaşık beş ay boyunca devam edecek seminerlerde; ‘Ailede Duygusal Zeka, Evlilik Okulu, Ailede Bütçe Yönetimi, Evlilik Çatışmasına Sebep Olan Faktörler ve Çözüm Yolları, Kadın Erkek Ailede Mahrem Hayat ve Aile İçi İletişimin Temel Unsurları’ başlıklı konular hakkında vatandaşlara sunum yapılacak. Seminerler tamamlandığında katılımcılara sertifika verilecek.

Etiketler

Paylaş
Önceki Kefken Yaz Kampı 16. Sezona Kapılarını Açtı SonrakiVakko, 13 Yıl Sonra Beyoğlu’na Dönüyor
© SmartBeyoğlu 2023. Tüm hakkı saklıdır.