• ANASAYFA
  • ARA-BUL
  • ETKİNLİKLER
  • FIRSATLAR
  • İLANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
  • GALERİLER
  • BELEDİYEM
  • Oturum Aç

Kategoriler :

  • Beyoğlu Yaşam
  • Gezi
  • Yeme-İçme
  • Sanat
  • Belediye'den
  • Neler Yapılıyor?
  • İhale Duyuruları

Haberlerde Ara :

Popüler Haberler :

  • Yaza Hazır mısınız? Beyoğlu'nda Yüzme Bilmeyen Kalmasın 01-06-2023 09:30
  • Kasımpaşa Ek Hizmet Binası Gün Sayıyor 04-04-2023 15:38
  • Kasımpaşa'ya Millet Bahçesi Geliyor 30-03-2023 10:50
  • Tarihin ve Kültürün Buluştuğu İlçe: Beyoğlu 16-03-2023 10:38
  • "Paralar Tarihi" 55.000 Sikke, Yapı Kredi Kültür Sanat Müzesi'nde 06-03-2023 15:03

Beyoğlu Antika Festivali Sona Erdi

Taksim Meydanı’nda düzenlenen Beyoğlu Antika Festivali sona erdi. Birbirinden değerli antika eşyalarla vatandaşlara zamanda kısa bir yolculuk yapma imkanı sunan festivalin kapanış programında, Başkan Yıldız katılımcılara sertifikalarını takdim etti.
  • 04-11-2019 11:42
  • 96
  • Belediye'den

Beyoğlu'nun Kültür-Sanat hayatına Antikanın kokusunu ve renklerini katan Beyoğlu Antika Festivali sona erdi. Taksim Meydanı’nda düzenlenen festivalin kapanış programına Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte halk müziği korosu ile unutulmaz anlar yaşayan vatandaşlar Türk sanat müziklerine hep bir ağızdan eşlik etti. Renkli görüntülere sahne olan etkinliğin sonunda Başkan Yıldız festivale katılan antikacılara sertifikalarını takdim etti.

ANTİKA EŞYA İNSANIN HAYATINI ANLATIYOR

Etkinliğin kapanış töreninde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "Taksim Meydanı dünyanın göz bebeği dünyanın Türkiye'yi gördüğü nokta ve bizimde dünyaya kendimizi ifade ettiğimiz nokta. Bu bakımdan bu festivallerin kültürümüz, medeniyetimiz bakımından İstanbul'umuz Beyoğlu'muz Türkiye bakımından çok anlamlı ve faydalı olduğunu anladım. Antika eşya aslında insanın hayatını anlatıyor. Kendi hayatını yaşanmışlıklarını anlatıyor. Bizi bir taraftan geçmişe götürürken diğer taraftan gelecekle bağlantı kurmamıza vesile oluyor. Bir yaşanmışlığın göstergesi ve her bir eşya antika objenin bir tarihi derinliği var" diye konuştu.

Etiketler

Paylaş
Önceki Kefken Yaz Kampı 16. Sezona Kapılarını Açtı SonrakiMilli Sporcumuz Güreşte Dünya Üçüncüsü Oldu
© SmartBeyoğlu 2023. Tüm hakkı saklıdır.