Hakkımızda

Türkiye’de modern perakende sektörünün öncüsü olan Migros, geniş kullanım alanlarına sahip olan mağazalarında, gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra, kozmetik, kırtasiye, züccaciye, elektronik, kitap ve tekstil gibi kategorileriyle müşterilerinin gereksinimlerini karşılamaktadır.

Sahip olduğu insan kaynağına olan güvenin yanı sıra, teknolojik gelişmelerin faydasını müşterilerine sunma çabasında olan Migros, bilgi teknolojilerine verdiği önem ve yaptığı yatırımlar ile de sektörde her zaman bir adım önde olmaya devam etmektedir.

Kurulduğu günden itibaren müşteri beklentilerine odaklanan Migros, perakende sektöründe yenilikçilik ve gelişimle anılmaktadır.
 

Vizyonumuz

 

Modern perakendecilikte Türkiye ve çevre ülkelere yayılma ve tüketici beklentilerinin hep önünde olma stratejisiyle, farklı formatlarda hizmet vererek tüketiciye en yakın olmaktır.

 

 

Misyonumuz

 

Yurt içi ve yurt dışında, müşteri odaklı, insana, topluma ve çevreye duyarlı, güvenilir olduğu kadar yenilikçi ve verimli yapısı ile yaşam kalitesini ileriye taşımada öncü rol üstlenmek; çalışanlarına,iş ortaklarına ve hissedarlarına uzun ömürlü ve tatmin edici getiriyi sağlamak, büyüme ve operasyonel kârlılıkta sektör liderliğini sürdürebilmektedir.

 

 

Stratejilerimiz

 

Migros stratejilerini, misyonu doğrultusunda, faaliyet gösterdiği ülkelerin perakendecilik standartlarını yukarı çekecek müşteri memnuniyeti anlayışı ile sürdürülebilir kalite, saygınlık ve sektörel liderliği sağlamak üzerine yapılandırır.

 

Migros’un ana stratejisi müşterilerine modern, güvenilir, ekonomik ve yüksek kalitede hizmet sunmaktır.

 

 

Kalite,Gıda Güvenliği, Müşteri Memnuniyeti, İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Yönetim Sistemleri Politikamız

 

Migros Ticaret A.Ş. olarak;

Öncü ve yenilikçi uygulamalarımızla lideri olduğumuz Türk Perakende Sektörü’nde,fark yaratmak ve yüksek tüketici bilinci oluşturarak beklentiyi aşan hizmetler sunmak, yasal mevzuat ve düzenlemeler ile kurumsal yönetim ilkelerine bağlı kalarak sürekli gelişmeyi sağlamak tartışılmaz

ilkemizdir.

 

Müşterilerimizin yaşam kalitesini ileriye taşıyacak çağdaş, kaliteli, güvenilir ve ekonomik hizmet sunmayı amaçlarız. Müşterilerimize sağlıklı şartlarda, sağlıklı ürünler sunmak hizmet anlayışımızın ödün verilmez esasıdır.

Sürdürülebilirlik anlayışımızı, iş yapış şekillerimize yansıtmayı başarmış bir şirket olarak büyüme, verimlilik ve karlılıkta sektör liderliğimiz kalite anlayışımızın güvencesidir. Müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve çalışanlar olarak birbirimize karşı dürüst olmayı, güven vermeyi ve etik değerleri korumayı temel alan çalışma anlayışı benimseriz.

İletişim kanallarımızdan bize ulaşan her türlü iletiyi, hizmet kalitemizi ileriye taşıyacağı bilinciyle kayıt altına alır, izler, raporlar ve sürekli iyileşmeyi amaçlarız. İletileri gizlilik esası doğrultusunda değerlendirir, objektif ve adil çözümler sunarak gelen öneriler doğrultusunda iş yapış biçimimizi güncelleriz.

İş yeri ortamımızdan kaynaklanabilecek sağlık ve güvenlik risklerine karşı çalışanlarımızı, iş ortaklarımızı ve müşterilerimizi korumak amacıyla güvenli bir çalışma ortamı yaratmayı hedefler, sürekliliğini sağlamak amacıyla proaktif yaklaşımlar sergileriz.

Çalışanlarımızın tecrübe ve yaratıcılıklarına önem veririz. Davranışsal ve mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla gerekli kaynak ve teknolojiyi temin ederek eğitim almalarını ve bilinçlenmelerini sağlarız.

Sosyal, toplumsal ve kültürel içerikli konulara duyarlılığın ve toplumsal değerlere katkıda bulunmanın sorumluluğunu taşırız.

Gelecek nesillere daha sağlıklı, yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla; çevresel etkileri kontrol altında tutarak doğal kaynakların verimli ve tasarruflu kullanımına önem veririz. Çevre kirliliğinin azaltılmasına yönelik projelerimizle çevre dostu bir şirket olarak toplumsal duyarlılığımızı ve sorumluluğumuzu gelecek nesillere taşırız.

Kalite Yönetim Sistemleri’ni kurmaya, sürdürmeye ve geliştirmeye harcadığımız çabayı, Migros Ticaret A.Ş.’yi geleceğe taşımak için en önemli değer olarak görürüz.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN